Esther Blanken

Vanaf april 1997 ben ik werkzaam in het notariaat. Destijds begonnen bij notariskantoor Van Apeldoorn & Taselaar waaruit later door de fusie met Van Putten Van Regteren Altena notarissen het huidige kantoor VPVA notarissen is ontstaan.

Het werken in het notariaat bleek toch niet zo stoffig te zijn als ik op voorhand dacht en daarom ben ik in 1998 opnieuw de boeken in gegaan. Na vier jaar avond- en weekendstudie heb ik met succes mijn klerkenopleiding afgerond, waarna ik mijn werk op de sectie onroerend goed heb voortgezet als register notarisklerk.

Mijn specialisatie is het adviseren en begeleiden van cliënten bij onroerendgoedtransacties (bestaande bouw), vanaf de eerste onderhandelingsfase tot en met de uiteindelijke overdracht. Daarnaast houd ik mij bezig met de offerte-aanvragen voor particulier vastgoed, aankoop woning en/of vestiging van (losse) hypotheken.

Het leuke aan mijn werk is de variatie, het onderhouden van goede contacten en het prettige samenwerken met cliënten en collega’s. Ik probeer altijd in oplossingen te denken en streef er dan ook naar dat de cliënt met een tevreden gevoel naar huis gaat!

Gegevens van Esther

Telefoon
0318 - 685 665
FunctieNotarisklerk
Vestiging
Ede
Afdeling
Algemeen

Specialismen