J.M.J. (Jaan) van Wijk

Mijn naam is Jaan van Wijk. In juli 2022 ben ik begonnen bij Van Putten Van Apeldoorn notarissen als werkstudent commercieel vastgoed. Op dit moment studeer ik nog aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, waar ik de opleiding Notarieel recht volg. Binnen de opleiding Notarieel recht houd ik mezelf graag bezig met het goederenrecht, en in het bijzonder beperkte rechten.

Door tijdens mijn studie praktijkervaring op te doen bij VPVA merk ik dat ik mijn notariële kennis aan het verbreden ben. Binnen dit kantoor verricht ik dan ook diverse werkzaamheden. Dit is naast dat het leerzaam is, ook heel interessant aangezien ik hierdoor een kijk in de praktijk kan nemen. Binnen het werk bij VPVA hoop ik mijn juridische vaardigheden te verbeteren en mijn kennisgebied nog verder te verbreden. 

Naast mijn werk als werkstudent bij VPVA ben ik werkzaam als bestuurslid bij Stichting Nijmeegse Notariële Congressen. Het S.N.N.C. zet zich in voor de notariële student. Dit doen wij door het organiseren van formele activiteiten, zoals een lunchlezing of een LinkedIn training. Door deze activiteiten bieden wij de notariële studenten een kijkje in de keuken van het notariaat aan.

Gegevens van Jaan

Telefoon
0318-685675
FunctieWerkstudent
Vestiging
Ede
Afdeling
Onroerendgoed